Onze visie:

Bij de StartersAcademie geloven wij dat iedereen de kans moet krijgen om serieus te kunnen werken aan zijn of haar ondernemersdroom en aan het succesvoller maken van de onderneming, ongeacht zijn of haar opleidingsbudget. Naast de individuele starter helpen wij dan ook bedrijven en organisaties die zich herkennen in bovenstaande visie en zich bezighouden met ondernemerschap en ondernemersvaardigheden. 

De Starters Academie helpt MBO, AD en HBO opleidingen op het gebied van Ondernemerschap. Oscar geeft zelf ook les aan studenten en is vaste docent AD Ondernemen bij Hogeschool Windesheim.  

De Starters Academie helpt werkgevers met werknemers die zich willen oriënteren op zelfstandig ondernemerschap. Denk bij outplacementtrajecten ook eens aan deze mogelijkheid!

De Starters Academie helpt gemeentes met het bevorderen van goed ondernemerschap in hun regio. Dat kan bv. door het opzetten van een leerlijn of het aanbieden van leerzame workshops. 

De Starters Academie helpt bedrijven en organisaties die startende ondernemers en groeibedrijven ook als doelgroep hebben. Door samen op te trekken kunnen we hen meer bieden!

De afgelopen jaren hebben wij met trots mogen werken met onder andere deze organisaties.