Ons aanbod

Coaching, cursussen, trainingen en meer

Ondernemen is net reizen  - Helder en praktisch kompas voor succesvol ondernemen. Bepaal en bereik je doelen in zes stappen met deze praktische en heldere strategie: de Kompas-methode. Verander je mindset, focus op resultaat en geniet van je avontuur!
22.94
Dit boek is voor iedereen die veilig online wil zijn, maar geen technische achtergrond heeft. Dat hoeft ook niet, Dit boek is in begrijpelijke taal geschreven voor iedereen die 'niet digitaal is opgegroeid'. Het legt in heldere taal uit wat je kunt doen om veilig gebruik te maken alle digitale mogelijkheden die de wereld tegenwoordig biedt.
Dit boek is een must-read voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen als ZZP-er of dit overweegt. Het boek legt in heldere taal uit hoe je de juiste stappen zet op weg naar een succesvol bedrijf. Geef het jezelf of iemand die je kent cadeau!
Ben je op zoek naar ander werk en twijfel je of je voor jezelf wil beginnen? Beantwoord deze belangrijke vraag voor jezelf: volg deze online workshop! Eerstvolgende datum: woensdag 3 juli 2024, 10:00 - 13:00 uur, via Zoom. De uitnodigingslink ontvang je ongeveer een week voor de workshop in je mail. 
Oorspronkelijke prijs was: €99.00.Huidige prijs is: €65.00.
Leg je idee voor of stel je eerste vragen rond ondernemen. En boek je een coachtraject bij ons, dan ontvang je de kosten voor het QuickStart gesprek terug! Ik weet zeker dat je na afloop blij bent dat je met mij gesproken hebt en bij jezelf denkt: had ik dat maar eerder gedaan!
Oorspronkelijke prijs was: €119.00.Huidige prijs is: €47.00.
Individuele coaching: ik word jouw persoonlijke mentor. Je geeft je bedrijf een droomstart door deze 1 op 1 coaching! Zie ook de testimonials op deze website van de mensen die jou voorgingen. Tip: vraag eerst een intakegesprek aan. Je krijgt deze kosten terug als je besluit een coachtraject te starten!
750.001,250.00
Ontvang 3 lessen en start je ondernemersreis!
Het onlineprogramma Sterk Starten is zijn geld dubbel en dwars waard. In 13 modules leer je de eerste stappen te zetten op ondernemersgebied en vermijd je kostbare fouten. Hiermee leg je een stevig fundament voor je bedrijf, zodat je Sterk Start!
Oorspronkelijke prijs was: €397.00.Huidige prijs is: €197.00.
Hoe kun je met je bedrijf en als ondernemer Verder Groeien? Je bent al meer dan een jaar zelfstandig ondernemer/ZZP-er
Oorspronkelijke prijs was: €397.00.Huidige prijs is: €197.00.