Dit is de laatste module van het programma “Sterk Starten”. Je hebt nu een krachtig ondernemingsplan en je hebt je daarmee goed voorbereid. Klaar voor het echte avontuur! Je ligt door het volgen van ‘Sterk Starten’ al ver voor op je collega startende ondernemers die deze training niet hebben gevolgd. Nu is het tijd om verder te groeien. Speciaal daarvoor hebben wij het programma “Verder groeien” gemaakt.
Dit is een werkelijk spectaculaire en leerzame reis die jij als ondernemen niet mag en wil missen. Reis verder met ons mee, leer krachtige strategieën, leer hoe je je omzet kunt verhogen, tijd kunt overhouden en je doelen kunt bereiken.

Omdat jij het programma ‘Sterk starten’ hebt gevolgd, ontvang je van ons een mooie korting op het vervolgprogramma “Verder groeien”. Mis deze kans niet, want de komende serie films en e-books zijn van grote waarde voor jou in de eerste jaren van je ondernemerschap.
 Neem contact met ons op: stuur een mail naar info@destartersacademie.nl of bel met 035-8880134. Dan laten we je weten wat de aanbieding is en kunnen we buiten het reguliere aanmeldprogramma je toegang in orde maken. Je hoort het goed, je krijgt dan een VIP-behandeling! 🙂 Dus:Stuur een mail naar info@destartersacademie.nl of bel met 035-8880134.

Als voorproefje op het programma “Verder groeien” kun je nu alvast Module 14 bekijken!