Exclusieve aanbieding voor FNV Leden
Omdat je FNV lid bent, krijgt je nog eens 50% korting op de aanbiedingsprijs!

ZZP Academy

Verder Groeien programma
Hoe kun je met je bedrijf en als ondernemer Verder Groeien?

 • ​Je bent al meer dan een jaar zelfstandig ondernemer/ZZP-er
 • Je zoekt krachtige strategieën om verder te groeien, die jij kunt implementeren
 • Leer hoe je werkt aan je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf: groei zelf mee met je bedrijf
 • Vergroot je omzet, haal je doelen!
 • En... geniet van je ondernemersavontuur! 

De Starters Academie helpt je, zodat je Verder Groeit!

Meer klanten, hogere omzet

Haal je doelen!

Geniet van je ondernemersavontuur

Welke onderwerpen komen aan de orde?
(de modules zijn een vervolg op het programma Sterk Starten, vandaar dat de nummering bij 14 begint. Wij raden je zeker om ook de online modules 1 - 13 aan te schaffen (voor korting: neem contact met ons op)! Ook voor als je reeds bent gestart en een ondernemingsplan hebt, bevat dit programma zeer waardevolle kennis die je jezelf eigenlijk niet mag onthouden).

 • Module 14: De start van het avontuur!
 • Module 15: Cultuurshock en strategie
 • Module 16: Kansen zien en omzet genereren
 • Module 17: Omgaan met verleidingen
 • Module 18: Tijd voor jezelf overhouden
 • Module 19: Klanttevredenheidsonderzoek en omgaan met feedback
 • Module 20: Omgaan met tegenslag
 • Module 21: Onzekerheid en doorzetten
 • Module 22: Het bereiken van je doel!
 • Module 23: Het vieren van je succes!
 • Module 24: Souvenirs en evaluatie

Door het volgen van deze modules, zorg jij ervoor dat je in drie maanden krachtige strategieën in handen hebt om jezelf en je bedrijf verder te laten groeien!

Niet onbelangrijk: wat kost het?

Trainingen en cursussen kosten geld. Zelf heb ik een vermogen uitgegeven om de allerbeste trainingen te volgen. Ik vond het belangrijk om als starter in mijzelf te investeren. Nu geef ik mijn kennis en ervaring graag aan je door, maar wel op een manier dat jij er veel minder geld aan kwijt bent, dan dat ik was!  

Online programma
Verder Groeien

- 6 maanden toegang, alle modules! 

 • ​11 krachtige modules
 • E-books en opdrachten
 • In je tijd en eigen tempo
 • Direct starten

€ 247 € 197,- excl. btw

Speciaal voor FNV leden:
€ 98,50 excl. btw

Betaal veilig met Ideal

100% NIET GOED - GELD TERUG GARANTIE


Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen. En wij willen alleen tevreden klanten. Ben je niet tevreden, neem dan binnen vier weken na je deelname contact met ons op. Kunnen wij je onvrede niet wegnemen, dan beëindigen we je account. Je ontvangt dan je volledige betaling voor de online training retour. Wij kennen weinig trainingen die deze garantie bieden. Overigens: deze 'niet goed-geld terug' garantie geldt niet voor de 'live' trainingen en de coaching. Dit heeft onder meer te maken met reserveringskosten voor zalen, maar ook hiervoor geldt: ben je niet tevreden, laat het ons weten, dan zoeken we een oplossing. Wij willen alleen tevreden klanten. 

+Persoonlijke coaching!  

Veel ondernemers vinden het toch ook prettig om te kunnen sparren en gecoacht te worden. Wij bieden daarom ook een 'Quick Start Gesprek'  en/of Individuele Coaching (Intensive Care!) aan, door middel van een strippenkaart.

Schaf een strippenkaart van 6 of 10 uur, dan krijg je GRATIS een compleet online programma naar keuze t.w.v.  197!

 • 6 of 10  uur individuele coaching
 • Volledige focus voor jou
 • Vraagbaak en sparren
 • In Huizen of via Skype
 • Toegang tot ons netwerk, wij kennen veel, heel veel mensen!

Strippenkaart 6 uur

€ 847   € 650 excl. btw

Strippenkaart 10 uur

€ 1192   € 995 excl. btw

Betaal veilig met Ideal

Wat anderen zeggen...

"Als startende ondernemer komt er veel op je af en als je het goed wilt aanpakken, raad ik je de Startersacademie aan! Door de cursus te doorlopen, weet je zeker dat je geen stappen overslaat en werk je bewust toe naar jouw eigen business. Ik heb voor deze cursus gekozen omdat ik wist dat Oscar zelf de weg naar ondernemerschap heeft gelopen. En deze weg naar ondernemerschap heeft hij goed in kaart gebracht. De korte films zijn leuk om te kijken en worden telkens verder toegelicht met een e-book. De informatie is hapklaar. De e-books bevatten steeds een paar vragen/opdrachten om toe te passen op mijn eigen situatie. Van een ervaringsdeskundige en expert op dit gebied, kun je leren!"

Marieke Hidding 

Oscar Bulthuis is een goede zakelijke coach. Dankzij hem loopt mijn bedrijf weer als een trein: ik maak keuzes, focus en rol de commerciële strategie uit. Met resultaat. Oscar stelt de juiste vragen, weet je in een richting te brengen en houdt je een spiegel voor.

Mirjam Broekhoff
www.mirjambroekhoff.nl     

Misschien denk je...

 • is dat nu wel nodig, ik start gewoon en zie wat er op mijn pad komt
 • ik kan toch hulp vragen aan de mensen om mij heen
 • ik heb al zoveel kosten. Ik wil een website laten bouwen, een logo, een praktijkruimte huren. Ik heb geen geld (en geen tijd!) om ook nog een training te volgen...
 • 70% van de startende ondernemers stopt er weer mee naar drie jaar, omdat het ze niet lukt succesvol hun bedrijf op te bouwen. In de meeste gevallen heeft dit niets te maken met de kwaliteit van hun producten of hun vakkennis. Het heeft alles te maken met de mate waarin zij hun diensten hebben afgestemd op de behoeften van de markt. De kern van ondernemen: hoe voorzie ik mijn doelgroep van toegevoegde waarde. Dit is een eenvoudige vraag, maar over het antwoord moet je goed nadenken. Doe je er te lang over of lukt het je niet alleen, dan loop je grote kans bij de 70% te gaan horen. 
 • Het is altijd goed om hulp te vragen. Daarin schuilt ook een gevaar. Net als bij voetballen heeft 'iedereen' er verstand van. Iedereen weet wel wat het beste voor jou en jouw bedrijf is. Maar het is jouw brood op de plank. Of een lege broodtrommel. Vraag dus hulp aan mensen die er verstand van hebben en die jou zijn voorgegaan. 
 • Juist omdat je al zoveel kosten hebt, is het essentieel dat je leert hoe je als ondernemer met je geld omgaat. Je kunt beter € 500,- investeren in een goede training, dan € 500,- in een website, waarvan je niet precies weet wat je erop moet zetten om business te genereren. 

Vind je het toch teveel geld?

Natuurlijk kunnen wij niet in jouw portemonnee kijken en als je voor jezelf begint, moet je goed op je geld letten. Zelf heb ik ruim € 15.000,- aan trainingen over ondernemen besteed en ook maakte ik de nodige dure fouten. Met De Starters Academie wil ik jou dit geld en deze fouten besparen. Mocht je geen budget hebben voor de live trainingen, start dan in elk geval wel met de online trainingen. Voor nog geen € 250,-heb je een half jaar  toegang tot een schat aan kennis en informatie. Wij kennen geen training in Nederland die voor dit geld zoveel toegevoegde waarde levert.   

Vragen en antwoorden

Q: Ik ben nog niet gestart met mijn bedrijf. Heeft het al zin om De Starters Academie te volgen?
A: De Starters Academie is ook bedoeld voor die mensen die op het punt staan om te beginnen en met de vraag zitten of een eigen bedrijf wel iets voor hen is. Let op: De Starters Academie is geen loopbaanoriëntatie. Ben je je nog aan het oriënteren over wat je volgende stap in je carrière is, kijk dan bijvoorbeeld eens op www.zongroep.nl

Q: Is De Starters Academie een gecertificeerde opleiding?
A: De opleiding is niet gecertificeerd, je ontvangt na afloop wel een deelname certificaat dat bevestigt dat je de opleiding hebt doorlopen (dit is bijvoorbeeld van belang voor 50+ -ers die de opleiding via het UWV vergoed krijgen. (zie elders op deze website) Het hele proces van certificering duurt namelijk erg lang en maakt een opleiding onnodig duur. Wij geloven dat je als startend ondernemer prima in staat bent om zelf te bepalen of een bepaalde opleiding goed of niet goed vindt. 

Q: Wat als ik niet tevreden ben? 
A: Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen. En wij willen alleen tevreden klanten. Ben je niet tevreden, neem dan binnen vier weken na je deelname contact met ons op. Kunnen wij je onvrede niet wegnemen, dan beëindigen we je account. Je ontvangt dan je volledige betaling voor de online training retour. Wij kennen weinig trainingen die deze garantie bieden. Overigens: deze 'niet goed-geld terug' garantie geldt niet voor de 'live' trainingen en de coaching. Dit heeft onder meer te maken met reserveringskosten voor zalen, maar ook hiervoor geldt: ben je niet tevreden, laat het ons weten, dan zoeken we een oplossing. Wij willen alleen tevreden klanten. 

Q: Wat kan ik doen als ik vastloop of hulp nodig heb? 
A: Wij zijn er om jou te ondersteunen waar we kunnen. Loop je vast, dan kun je je vraag altijd stellen op het forum of tijdens de webinars. Kom je naar de live-trainingen dan is daar natuurlijk ook alle gelegenheid voor. Wil je individuele coaching, neem dan contact met ons op.