Sterk Starten programma

Als je voor jezelf begint, hoe...

 • werken de praktische zaken, zoals inschrijven bij de KvK, rechtsvorm kiezen, administratie opzetten?
 • verdien je omzet met je vakkennis of ervaring? 
 • kies je je doelgroep en kom je aan klanten? 
 • kun je goed leren ondernemen, zonder dat je handenvol geld kwijt bent aan dure trainingen en seminars?

De Starters Academie helpt je, zodat je sterk van start gaat! 

Ga vol zelfvertrouwen van start!

Geniet van je ondernemersavontuur!

Maak een krachtig ondernemingsplan!

Welke onderwerpen komen aan de orde in het Sterk Starten programma?

 • Module 1: De cruciale ondernemersmindset
 • Module 2: Drijfveren in kaart brengen
 • Module 3: Doelen stellen en globale planning
 • Module 4: Oriëntatie: SWOT-analyse
 • Module 5: Het omgaan met risico's
 • Module 6: Het maken van een ondernemingsplan (inclusief template)
 • Module 7: Marktonderzoek
 • Module 8: Bepaal je doelgroep
 • Module 9: Positionering
 • Module 10: Marketing en Communicatieplan schrijven
 • Module 11: Financiën en begroting
 • Module 12: Metgezel en netwerken (inclusief extra e-book netwerktips)
 • Module 13: Timemanagement en Planning

Niet onbelangrijk: wat kost het?

Trainingen en cursussen kosten geld. Zelf heb ik een klein vermogen uitgegeven om de allerbeste trainingen te volgen. Ik vond het belangrijk om als starter in mijzelf te investeren. Nu geef ik mijn kennis en ervaring graag aan je door, maar wel op een manier dat jij er veel minder geld aan kwijt bent, dan dat ik was!  

Online programma
Sterk Starten

- 6 maanden toegang, alle modules! 

 • 13 krachtige modules
 • E-books en opdrachten
 • In je tijd en eigen tempo
 • Toegang tot forum
 • Direct starten

€ 247 € 197,- excl. btw

Betaal veilig met Ideal

100% NIET GOED - GELD TERUG GARANTIE


Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen. En wij willen alleen tevreden klanten. Ben je niet tevreden, neem dan binnen vier weken na je deelname contact met ons op. Kunnen wij je onvrede niet wegnemen, dan beëindigen we je account. Je ontvangt dan je volledige betaling voor de online training retour. Wij kennen weinig trainingen die deze garantie bieden. Overigens: deze 'niet goed-geld terug' garantie geldt niet voor de 'live' trainingen en de coaching. Dit heeft onder meer te maken met reserveringskosten voor zalen, maar ook hiervoor geldt: ben je niet tevreden, laat het ons weten, dan zoeken we een oplossing. Wij willen alleen tevreden klanten. 

+Persoonlijke coaching!  

Veel ondernemers vinden het toch ook prettig om te kunnen sparren en gecoacht te worden. Wij bieden daarom ook een 'Quick Start Gesprek'  en/of Individuele Coaching (Intensive Care!) aan, door middel van een strippenkaart.

Schaf een strippenkaart van 6 of 10 uur, dan krijg je GRATIS een compleet online programma naar keuze t.w.v.  197!

 • 6 of 10  uur individuele coaching
 • Volledige focus voor jou
 • Vraagbaak en sparren
 • In Huizen of via Zoom
 • Toegang tot ons netwerk, wij kennen veel, heel veel mensen!

Strippenkaart 6 uur

€ 847   € 750 excl. btw

Strippenkaart 10 uur

€ 1192   € 1.250 excl. btw

Betaal veilig met Ideal


Wat anderen zeggen...

"Als startende ondernemer komt er veel op je af en als je het goed wilt aanpakken, raad ik je de Startersacademie aan! Door de cursus te doorlopen, weet je zeker dat je geen stappen overslaat en werk je bewust toe naar jouw eigen business. Ik heb voor deze cursus gekozen omdat ik wist dat Oscar zelf de weg naar ondernemerschap heeft gelopen. En deze weg naar ondernemerschap heeft hij goed in kaart gebracht. De korte films zijn leuk om te kijken en worden telkens verder toegelicht met een e-book. De informatie is hapklaar. De e-books bevatten steeds een paar vragen/opdrachten om toe te passen op mijn eigen situatie. Van een ervaringsdeskundige en expert op dit gebied, kun je leren!"

Marieke Hidding 

Oscar Bulthuis is een goede zakelijke coach. Dankzij hem loopt mijn bedrijf weer als een trein: ik maak keuzes, focus en rol de commerciële strategie uit. Met resultaat. Oscar stelt de juiste vragen, weet je in een richting te brengen en houdt je een spiegel voor.

Mirjam Broekhoff
www.mirjambroekhoff.nl     

Misschien denk je...

 • is dat nu wel nodig, ik start gewoon en zie wat er op mijn pad komt
 • ik kan toch hulp vragen aan de mensen om mij heen
 • ik heb al zoveel kosten. Ik wil een website laten bouwen, een logo, een praktijkruimte huren. Ik heb geen geld (en geen tijd!) om ook nog een training te volgen...
 • 70% van de startende ondernemers stopt er weer mee naar drie jaar, omdat het ze niet lukt succesvol hun bedrijf op te bouwen. In de meeste gevallen heeft dit niets te maken met de kwaliteit van hun producten of hun vakkennis. Het heeft alles te maken met de mate waarin zij hun diensten hebben afgestemd op de behoeften van de markt. De kern van ondernemen: hoe voorzie ik mijn doelgroep van toegevoegde waarde. Dit is een eenvoudige vraag, maar over het antwoord moet je goed nadenken. Doe je er te lang over of lukt het je niet alleen, dan loop je grote kans bij de 70% te gaan horen. 
 • Het is altijd goed om hulp te vragen. Daarin schuilt ook een gevaar. Net als bij voetballen heeft 'iedereen' er verstand van. Iedereen weet wel wat het beste voor jou en jouw bedrijf is. Maar het is jouw brood op de plank. Of een lege broodtrommel. Vraag dus hulp aan mensen die er verstand van hebben en die jou zijn voorgegaan. 
 • Juist omdat je al zoveel kosten hebt, is het essentieel dat je leert hoe je als ondernemer met je geld omgaat. Je kunt beter € 500,- investeren in een goede training, dan € 500,- in een website, waarvan je niet precies weet wat je erop moet zetten om business te genereren. 

Vind je het toch teveel geld?

Natuurlijk kunnen wij niet in jouw portemonnee kijken en als je voor jezelf begint, moet je goed op je geld letten. Zelf heb ik ruim € 15.000,- aan trainingen over ondernemen besteed en ook maakte ik de nodige dure fouten. Met De Starters Academie wil ik jou dit geld en deze fouten besparen. Mocht je geen budget hebben voor de live trainingen, start dan in elk geval wel met de online trainingen. Voor nog geen € 250,-heb je een half jaar  toegang tot een schat aan kennis en informatie. Wij kennen geen training in Nederland die voor dit geld zoveel toegevoegde waarde levert.   

Vragen en antwoorden

Q: Ik ben nog niet gestart met mijn bedrijf. Heeft het al zin om De Starters Academie te volgen?
A: De Starters Academie is ook bedoeld voor die mensen die op het punt staan om te beginnen en met de vraag zitten of een eigen bedrijf wel iets voor hen is. Let op: De Starters Academie is geen loopbaanoriëntatie. Ben je je nog aan het oriënteren over wat je volgende stap in je carrière is, kijk dan bijvoorbeeld eens op www.zongroep.nl

Q: Is De Starters Academie een gecertificeerde opleiding?
A: De opleiding is niet gecertificeerd, je ontvangt na afloop wel een deelname certificaat dat bevestigt dat je de opleiding hebt doorlopen (dit is bijvoorbeeld van belang voor 50+ -ers die de opleiding via het UWV vergoed krijgen. (zie elders op deze website) Het hele proces van certificering duurt namelijk erg lang en maakt een opleiding onnodig duur. Wij geloven dat je als startend ondernemer prima in staat bent om zelf te bepalen of een bepaalde opleiding goed of niet goed vindt.

Q: Wat als ik niet tevreden ben?
A: Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen. En wij willen alleen tevreden klanten. Ben je niet tevreden, neem dan binnen vier weken na je deelname contact met ons op. Kunnen wij je onvrede niet wegnemen, dan beëindigen we je account. Je ontvangt dan je volledige betaling voor de online training retour. Wij kennen weinig trainingen die deze garantie bieden. Overigens: deze 'niet goed-geld terug' garantie geldt niet voor de 'live' trainingen en de coaching. Dit heeft onder meer te maken met reserveringskosten voor zalen, maar ook hiervoor geldt: ben je niet tevreden, laat het ons weten, dan zoeken we een oplossing. Wij willen alleen tevreden klanten. 

Q: Wat kan ik doen als ik vastloop of hulp nodig heb? 
A: Wij zijn er om jou te ondersteunen waar we kunnen. Loop je vast, dan kun je je vraag altijd stellen op het forum of tijdens de webinars. Kom je naar de live-trainingen dan is daar natuurlijk ook alle gelegenheid voor. Of maak gebruik van de persoonlijke coaching.